ŠTANDARDNÉ KOTLY NA VARENIE
Profesionálne kotly sú multifunkčné zariadenia na tepelné spracovanie potravinárskych výrobkov. Používajú sa hlavne v mäsových závodoch na varenie výrobkov a klobásových výrobkov. Našli tiež svoju aplikáciu v procese tavenia tukov. Multifunkčnosť kotlov vyplýva zo širokej škály možností a konfigurácií, ktoré si môžete vybrať.
Celý varný kotol je vyrobený z ocele odolnej voči kyselinám s použitím silikónu ako tesniaceho materiálu. Bez ohľadu na verziu sa používa nepriame vykurovanie, t. j. v olejovej vani, ktorá zaručuje jednotnosť vykurovania a zabraňuje spaľovaniu výrobkov. Veko a nádrž sú tepelne izolované. Každé zariadenie je vybavené mikroprocesorovým regulátorom, ktorý vám umožní regulovať nastavenú teplotu, čakaciu dobu, pracovný čas a teplotu jadra - ak to proces vyžaduje. Spodná časť pracovnej nádrže je vyrobená z materiálu s hrúbkou 5 mm.
Kotly sa vyrábajú vo verziách s elektrickým, plynovým alebo parným vykurovaním.
Ponúkame tiež niekoľko veľkostných variantov od 100 do 2000 litrov.
VÝHODY:
- zariadenie je úplne vyrobené z ocele odolnej voči kyselinám,
- dno s hrúbkou 5 mm,
- kryt na samozamykacích alebo pneumatických pántoch,
- regulátor nemeckej spoločnosti ADITEC,
- olejová vaňa (nepriame vykurovanie).
Nádrž na varný kotol je obklopená olejovou vaňou ohrievanou na požadovanú teplotu pomocou plynového, elektrických ohrievačov alebo výmenníka pary.
Každé zariadenie je vybavené mikroprocesorovým regulátorom, ktorý vám umožní regulovať nastavenú teplotu, čakaciu dobu, pracovný čas a teplotu jadra - ak to proces vyžaduje.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.