Návrh a Projekcia
Bitúnky, rozrábky , mäsovýrobne
Návrh a vypracovanie štúdie pre:
▪ malý bitúnok
▪ rozrábka mäsa
▪ výroba mäsových výrobkov
Návrh kapacít malých bitúnkov, rozrábok a výrobní mäsa
Návrh tokov surovín a pohybu pracovníkov
Vypracovanie:
▪ projektová dokumentácia vrátane energií
▪ rozloženie technologických zariadení malých bitúnkov a výrobní mäsa
▪ špecifikácia strojnotechnologických zariadení v prevádzkach spracovania mäsa
▪ plán HACCP
▪ prevádzkové predpisy
Zabezpečenie:
▪ výberu zvolenej technológie spracovania mäsa v splupráci s investorom
▪ najefektívnejšieho spôsobu realizácie stavby alebo rekonštrukcie
▪ dodávky technológie pre chladenie, vodu, vykurovanie a vzduchotechniku s dôrazom na minimalizáciu prevádzkových nákladov
Mliekarne, bryndziarne, syrárne
Návrh a vypracovanie štúdie pre:
▪ malú mliekareň
▪ bryndziareň
▪ syráreň
Návrh kapacít malých mliekarní, bryndziarní a syrární
Návrh tokov surovín a pohybu pracovníkov
Vypracovanie:
▪ projektová dokumentácia vrátane energií
▪ rozloženie technologických zariadení mliekarní
▪ špecifikácia strojnotechnologických zariadení mliekarne
▪ plán HACCP
▪ prevádzkové predpisy
Zabezpečenie:
▪ výberu zvolenej technológie spracovania mlieka v splupráci s investorom
▪ najefektívnejšieho spôsobu realizácie stavby alebo rekonštrukcie
▪ dodávky technológie pre chladenie, vodu, vykurovanie a vzduchotechniku s dôrazom na minimalizáciu prevádzkových nákladov
Pekárne
Návrh a vypracovanie štúdie pre:
▪ malú pekáreň
Návrh kapacít malých pekární
Návrh tokov surovín a pohybu pracovníkov
Vypracovanie:
▪ projektová dokumentácia vrátane energií
▪ rozloženie technologických zariadení pekárne
▪ špecifikácia strojnotechnologických zariadení pekárne
▪ plán HACCP
▪ prevádzkové predpisy
Zabezpečenie:
▪ výberu zvolenej technológie pekárne v splupráci s investorom
▪ najefektívnejšieho spôsobu realizácie stavby alebo rekonštrukcie
▪ dodávky technológie pre chladenie, vodu, vykurovanie a vzduchotechniku s dôrazom na minimalizáciu prevádzkových nákladov
Spracovanie ovocia a medu
Návrh a vypracovanie štúdie pre:
▪ spracovňu ovocia a zeleniny
▪ spracovňu medu
Návrh kapacít spracovne ovocia, zeleniny a medu
Návrh tokov surovín a pohybu pracovníkov
Vypracovanie:
▪ projektová dokumentácia vrátane energií
▪ rozloženie technologických zariadení spracovania ovocia, zeleniny a medu
▪ špecifikácia strojnotechnologických zariadení spracovane ovocia, zeleniny a medu
▪ plán HACCP
▪ prevádzkové predpisy
Zabezpečenie:
▪ výberu zvolenej technológie spracovania ovocia, zeleniny a medu v splupráci s investorom
▪ najefektívnejšieho spôsobu realizácie stavby alebo rekonštrukcie
▪ dodávky technológie pre chladenie, vodu, vykurovanie a vzduchotechniku s dôrazom na minimalizáciu prevádzkových nákladov